KRUIDENIERS SINDS 1919

Proeverijen met de eigen theemelanges van Bruur & Driksken

We geven regelmatig proeverijen met onze theemelanges en pure thee. We komen naar uw locatie of u bezoekt onze theekamer in Breedenbroek (bij Dinxperlo). Het minimale aantal deelnemers is 6 en het maximum 12. In overleg zijn ook theeproeverijen voor grotere groepen mogelijk.

Uw wensen staan zoveel mogelijk centraal. Wilt u bijvoorbeeld een proeverij met uitsluitend Chinese thee├źn, alleen pure thee, kruidenmelanges of een combinatie? Geef vooraf aan wat de wensen zijn. Ook tijdens de proeverij is er nog ruimte om het programma enigszins aan te passen.

Wilt u zelf aan de slag om een eigen theemelange te maken? Kies dan voor een workshop in plaats van een proeverij. Ook bij een workshop wordt er volop geproefd!

Contact per e-mail

Al onze producten worden met de hand gemengd en verpakt. Daardoor kunnen we niet permanent de telefoon opnemen. Stuur ons vrijblijvend een e-mail via info@bruurendriksken.nl en we nemen spoedig contact met u op.

Vermeld in de e-mail alvast de grootte van de groep, de beoogde datum en andere wensen. Geef ook even aan of u de proeverij van thee op onze bedrijfslocatie wilt volgen. We komen ook naar u toe als dat handiger is.